شرایط استفاده از یاری یاب

یاری یاب سامانه هوشمند پیام رسان تخصصی حقوقی


قوانین و شرایط استفاده از یاری یاب

متن پیش رو توضیحی درباره شرایط استفاده از سامانه، برنامه و وب سایت یاری یاب به آدرس اینترنتی www.yariyab.com و تمام خدمات و سرویس‌های ارائه شده از طریق آن است. استفاده شما از این سامانه تابع رعایت شرایط این سند بوده، و ضوابطی که در ادامه می‌آید، بر تعاملات بین دو طرف (یاری یاب و کلیه کاربران) حاکم می‌باشد.

استفاده از خدمات ما، به این معنی است که با این شرایط موافقت کرده‌اید. لطفا برای آشنایی با شرایط استفاده از یاری یاب این سند را مطالعه کنید و چنانچه سوالی برایتان پیش آمد خوشحال می‌شویم با ما تماس بگیرید.

ماده ۱ - تعاریف و اصطلاحات

اصطلاحاتی که در این قوانین و مقررات به کار رفته است، صرف نظر از اینکه ممکن است در خارج از این چارچوب دارای معانی دیگری باشد، صرفا معانی مشروح زیر را دارد:

  • ۱-۱- شرکت: شرکت نویان اقلیم هوشمند پاسارگاد (مسئولیت محدود) و موسسه حقوقی عدالت محسنین که نسبت به ارائه وب سرویس سامانه یاری یاب اقدام می‌کنند.
  • ۱-۲- یاری یاب: نام هرگونه خدمات نرم‌ افزاری و مبتنی بر فناوری اطلاعات که توسط شرکت به منظور ارتباط بین کاربران و حقوقدانان در جهت ارائه خدمات حقوقی در فضای مجازی طراحی شده است و در اختیار کاربران قرار گرفته است.
  • ۱-۳- اپلیکیشن ، وب سایت و سامانه: نرم افزاری است که مالکیت انحصاری آن متعلق به شرکت بوده و به منظور استفاده از خدمات یاری یاب، حق استفاده موقت از آن، برابر شرایط قراردادی و سند حاضر به کلیه کاربران اعطا می‌گردد.
  • ۱-۴- کاربر: شخصی حقیقی یا حقوقی که از طریق اینترنت به اپلیکیشن یا وب سایت متصل و از خدمات نرم افزاری یاری یاب بهره‌مند می‌شود.
    • ۱-۴-۱- کاربران موکل - گروه اول: شخصی حقیقی یا حقوقی است که بصورت حرفه‌ای یا نیمه حرفه‌ای یا عادی متقاضی خدمات حقوقی می‌باشد و به منظور دریافت خدمات حقوقی در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب ثبت‌ نام کرده‌ است.
    • ۱-۴-۲- کاربران ارائه دهنده خدمات حقوقی - گروه دوم : شخص حقیقی یا حقوقی است که به منظور دریافت حساب کاربری (دفترکار مجازی) و به منظور ارتباط با سایرین، جهت ارتباط و ارائه خدمات حقوقی به متقاضیان، در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب ثبت ‌نام کرده ‌است. در متن حاضر به صورت خلاصه تحت عنوان حقوقدان نیز نامیده می شود. شخصی حقیقی یا حقوقی است که به منظور دریافت حساب کاربری (دفترکار مجازی) جهت ارتباط و ارائه خدمات حقوقی به متقاضیان گروه اول، در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب ثبت ‌نام کرده است. در متن حاضر به صورت خلاصه تحت عنوان حقوقدان نیز نامیده می‌شود. این دسته از کاربران دارای پروانه فعالیت معتبر در امور حقوقی می‌باشند که می‌توانند در یاری یاب و در بخش مربوطه ثبت نام نمایند.
  • ۱-۵- حساب کاربری: حسابی است که اشخاص برای دریافت هرگونه خدمات یاری یاب در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب، با رعایت مقررات شرکت و قوانین جاری کشور ایجاد کرده‌اند.
  • ۱-۶- دفتر کار آنلاین/ حساب مجازی/ حساب کاربری: حسابی است که کاربران گروه دوم (حقوقدانان) برای ارائه هرگونه خدمات خود به متقاضیان مورد نظر در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب، با رعایت مقررات شرکت و قوانین جاری کشور ایجاد کرده‌اند.
  • ۱-۷- اطلاعات کاربری: آن دسته از اطلاعاتی که با قید الزامی بودن جهت استفاده از سامانه، آن هم به صورت مستقیم از سوی کاربران در اختیار یاری یاب قرار داده می‌شود و همچنین اطلاعات مربوط به پروانه معتبر فعالیت حقوقی، انواع درخواست‌های موکلان و سایر اطلاعاتی که به صورت خودکار و در نتیجه استفاده و بهره برداری از خدمات یاری یاب در اختیار شرکت قرار می‌گیرد و حق نحوه استفاده از این اطلاعات در اختیار و بنا به نیاز و تشخیص شرکت خواهد بود.
  • ۱-۸- قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران: عبارت است از آن دسته از مقررات قانون اساسی و قوانین جزائی و مدنی حاکم، آئین نامه‌های اجرایی، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و کلیه ضوابط قانونی که مرتبط با موضوع فعالیت و حاکم بر انجام موضوع قرارداد باشد.

ماده ۲- حساب کاربری

  • ۲-۱- کاربران می‌پذیرند که با هر بار ثبت نام در یاری یاب و همچنین با هر بار استفاده از خدمات یاری یاب، شرایط استفاده و قوانین و مقررات جاری یاری یاب را به صورت کامل مطالعه کرده و تصدیق می‌نمایند که با اطلاع کامل از شرایط و معانی لغات و اصطلاحات به کار رفته در آن، وارد سیستم و سامانه یاری یاب شده‌اند. این قوانین و مقررات ممکن است در طول زمان تغییرکند. بنابراین استفاده مستمر کاربران از وب سایت و اپلیکیشن نیز به معنی پذیرش هرگونه تغییر در شرایط استفاده و قوانین و مقررات آن است.
  • ۲-۲- به منظور استفاده از خدمات یاری یاب هر کاربر (اعم از شخص حقیقی و یا حقوقی) ملزم به ساخت یک حساب کاربری در وب سایت یا اپلیکیشن می باشد. توجه نمایید که تنها اشخاصی که بیش از ۱۸ سال سن و واجد اهلیت قانونی باشند می توانند اقدام به ساختن حساب کاربری در یاری یاب نمایند. در چنین وضعیتی کاربر مذکور می بایست ابتدا از طریق وارد نمودن اطلاعات ضروری اعم از نام، نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خود اقدام به ثبت نام نموده و پس از آن می تواند جهت تکمیل اطلاعات خود کدملی و آدرس پست الکترونیکی و عنداللزوم آدرس پستی و شماره تلفن ثابت خود را در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب ثبت کند.
  • ۲-۳- کاربران درهنگام افتتاح حساب کاربری می‌پذیرند که اطلاعات خواسته شده را به صورت صحیح و به‌ روز در وب سایت یا اپلیکیشن وارد نمایند و کاربر، شخصا مسئول درج اطلاعات نادرست خواهد بود. در صورت اثبات خلاف و تحمیل خسارت به شرکت، شرکت مجاز به پیگیری قضایی و قانونی نزد مراجع ذیصلاح (اعم از اداری، انتظامی و قضایی) می‌باشد.
  • ۲-۴- کاربران متعهد می‌گردند که با توجه به طبقه بندی موجود در ماده یک، با ایمیل یا شماره تلفن همراه متعلق به خود نسبت به ثبت نام در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب اقدام نمایند. در غیر این صورت در برابر شخص یا اشخاص ذینفع (صاحب تلفن همراه یا ایمیل) مسئولیت تام و مطلق داشته و به شرکت این حق بدون بازگشت، و بلاقید و شرط را می‌دهد که به محض آگاهی از این موضوع، نسبت به لغو عضویت کاربر مذکور اقدام نماید.
  • ۲-۵- هر کاربر اعم از شخص حقیقی یا حقوقی با توجه به مدارک هویتی ارائه شده فقط می‌تواند یک حساب کاربری به عنوان کاربر عادی موکل یا حقوقدان بنا به مورد در وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب داشته باشد. در صورتی که شرکت اطلاع یابد که به نام یک شخص اعم از حقیقی و یا حقوقی حساب‌های کاربری متعدد وجود دارد، شرکت مجاز خواهد بود نسبت به قطع خدمات و غیرفعال نمودن حساب های کاربری وی اقدام نماید.
  • ۲-۶- مسئولیت کلیه فعالیت هایی که از طریق حساب کاربری اشخاص حقیقی و یا حقوقی در وب سایت یا اپلیکیشن یا سایر خدمات مربوط به یاری یاب انجام می‌شود به عهدۀ کاربران حسب مورد است. بنابراین مسئولیت هر گونه استفاده و فعالیت (اعم از ارائه یا دریافت خدمات) صرفاً بر عهده و متوجه خود کاربر اعم از کاربر گروه اول یا دوم در ماده یک می‌باشد.
  • ۲-۷- مسئولیت حفظ امنیت اطلاعات حساب کاربری از جمله نام کاربری و رمز عبور به عهدۀ کاربران است. در صورت مفقود شدن یا سرقت اطلاعات حساب کاربری، کاربر مذکور موظف است در اسرع وقت موضوع را بطور کتبی و با قید فوریت به اطلاع شرکت برساند. بدیهی است تا زمانی که شرکت از مفقود یا سرقت شدن اطلاعات حساب کاربری بطور کتبی مطلع نشده باشد، کماکان مسئولیت کلیه فعالیت‌هایی که از طریق حساب کاربری مذکور انجام شده و می‌شود به عهده وی خواهد بود.
  • ۲-۸- کاربران مجاز نیستند به اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر اجازه استفاده از حساب کاربری خود را بدهند یا حساب خود را به شخص حقیقی یا حقوقی دیگری منتقل کنند. در مورد کاربر شخص حقوقی نیز، مسئولیت‌های قانونی بهره برداری از خدمات یاری یاب متوجه مدیران مجموعه‌های مذکور خواهد بود.
  • ۲-۹- در پاره‌ای از موارد ممکن است از کاربران درخواست اطلاعات و مدارکی جهت اصلاح، تکمیل حساب و یا احراز هویت آن ها شود، در چنین شرایطی اگر کاربر مورد نظر اطلاعات کافی را در اختیار شرکت قرار ندهد، با این عمل خود، به شرکت اختیار بلاقید و شرط می‌دهد که بطور یکجانبه حساب کاربری وی را مسدود نموده و از ارائه هرگونه خدمات به کاربر خودداری کند. این مورد برای کاربرانی که اشتراک دوره‌ای تهیه نموده‌اند نیز صدق می‌نماید.

ماده ۳- استفاده از یاری یاب

  • ۳-۱- با استفاده از خدمات یاری یاب تمامی کاربران می‌پذیرند و موظف می‌باشند که از یاری یاب برای انجام هیچ فعالیت خلاف شرع و یا فعالیت غیر‌قانونی (طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران) یا فعالیت مغایر با عرف جامعه استفاده نکنند.
  • ۳-۲- کاربران متعهد می‌شوند هیچ‌گاه از خدمات یاری یاب به نحوی که به یاری یاب یا شرکای آن صدمه‌ای وارد کند استفاده نکنند. در صورتی که کاربران نسبت به سوء استفاده از امکانات فراهم شده در خدمات یاری یاب در جهت آسیب اعم از مادی و یا معنوی به منافع شرکت یا سایر کاربران یاری یاب اقدام نمایند، شرکت ضمن داشتن حق قطع خدمات و غیرفعال نمودن حساب کاربری، مجاز خواهد بود با مراجعه به مراجع قضایی و یا سایر مراجع ذیصلاح قانونی نسبت به مطالبه جبران خسارات وارده اقدام نماید.
  • ۳-۳- کاربران می‌پذیرند که شرکت ممکن است از ارسال پیامک، ایمیل و یا Push Notification به عنوان راه ارتباطی شرکت با وی استفاده کند. کاربران حق درخواست قطع این پیام ها را دارند ولی ممکن است در استفاده از خدمات با مشکل مواجه شوند و یا اطلاعات مقتضی به موقع به ایشان نرسد. در هر حال، مسئولیت ناشی از انصراف از دریافت این پیام‌ها به عهده آنان خواهد بود.
  • ۳-۴- شرکت ممکن است به طور کاملا اختیاری و داوطلبانه کدهایی به منظور هدیه به کاربران ارائه کند که با وارد کردن این کدها در نرم‌افزار، درصدی از هزینه اشتراک یاری یاب کاسته شده یا درصدی از هزینه اخذ اشتراک پس از آن به کاربر برگردانده ‌شود. نحوه ارائه این خدمات و تعیین مهلت استفاده از آن ها، مطلقاً منوط به تشخیص و صلاحدید شرکت بوده و در صورت قطع یا عدم تعلق کدهای مذکور، کاربران حق طرح هیچگونه ادعا و اعتراضی را در این خصوص نخواهند داشت و هرگونه اعتراض آتی را از خود سلب و ساقط می‌نمایند.
  • ۳-۵- مسئولیت تامین اینترنت و سخت‌افزار لازم و همچنین پرداخت هزینه‌های مربوط به آن ها برای استفاده از خدمات یاری یاب به عهده کاربران است.
  • ۳-۶- کاربران با استفاده از خدمات یاری یاب می‌پذیرند که در حین استفاده از یاری یاب آن را وسیله‌ای برای تبلیغات و بازاریابی کالا و خدمات شخصی غیر مرتبط با اهداف یاری یاب قرار ندهند و از هرگونه معرفی و عرضه محصولات و خدمات شخصی و یا متعلق به دیگران و نیز خدمات خارج از دستورالعمل‌های اجرایی یاری یاب خودداری کنند.
  • ۳-۷- کاربران متعهد و ملزم به رعایت تمامی و کلیه قوانین شرعی اسلامی، و قواعد اخلاقی و اجتماعی و نیز مقررات جمهوری اسلامی ایران می‌باشند.
  • ۳-۸- کاربران اعلام می‌دارند که متن مندرج در برگه حریم خصوصی یاری یاب را به دقت مطالعه کرده و تمامی مفاد آن مورد قبول ایشان است.
  • ۳-۹- کاربران می‌پذیرند که یاری یاب خدمات نرم‌افزاری است که ارتباط بین حقوقدانان با کاربران عادی را جهت ارائه خدمات حقوقی فراهم می‌کند. در خدمات یاری یاب حقوقدان مختار است یک درخواست کاربر عادی را بپذیرد یا رد کند، همچنین کاربر عادی مختار است پس از ارسال درخواست حقوقی خود و قبل از دریافت خدمات، درخواست خود را تایید یا رد نماید. به همین جهت هر توافقی که بین حقوقدانان از یک طرف با کاربران عادی از طرف دیگر انجام گیرد به عنوان یک قرارداد لازم مستقل و رابطه قراردادی بین حقوقدان و کاربر عادی در نظر گرفته می شود.
  • ۳-۱۰- خدمات یاری یاب ممکن است با مشارکت خدمات شرکت‌های دیگری ارائه شود که شرکت و یاری یاب کنترلی روی آن ها نداشته باشد. در چنین شرایطی کاربران می‌پذیرند که استفاده از این خدمات، مقررات و قوانین استفاده مختص به خود را دارند و یاری یاب مسئولیتی در خصوص قوانین و خدمات این شرکت‌ها نداشته و نخواهد داشت.
  • ۳-۱۱- از آنجایی که ممکن است از طریق حساب کاربری حقوقدان، افراد دیگری غیر از کاربران اصلی از خدمات یاری یاب استفاده نمایند، مسئولیت قانونی هر گونه خسارت ناشی از این استفاده متوجه کاربر اصلی می‌باشد.

ماده ۴- مسئولیت یاری یاب

  • ۴-۱- با عنایت به اینکه ارائه خدمات در یاری یاب توسط کاربران مربوطه صورت می‌گیرد و یاری یاب صرفاً ابزار ارتباطی و پیام‌رسان جهت ایجاد ارتباط میان کاربران برای ارائه خدمات توسط خود ایشان بوده، مسئولیت خدمات ارائه شده توسط کاربران گروه دوم (حقوقدانان) به کاربران گروه اول (کاربر عادی) صرفاً به عهده کاربر گروه دوم (حقوقدانان) خواهد بود.
  • ۴-۲- با عنایت به بند ۱-۴ هر توافقی که بین کاربران صورت بگیرد به عنوان یک قرارداد لازم مستقل و رابطه قراردادی بین کارشناسان حقوقی و موکل در نظر گرفته می‌شود.
  • ۴-۳- شرکت با تمام امکانات خود از جمله سیستم پشتیبانی ۲۴ ساعته، واحد رسیدگی به شکایات و فرآیند میانجیگری تمامی تلاش خود را جهت رضایت کاربران، رفع اختلافات ایجاد شده در زمان ارائه و استفاده از خدمات یاری یاب بین کاربران، و ایجاد صلح و سازش فی مابین آن ها انجام می‌دهد.
  • ۴-۴- شرکت با استفاده از نظارت‌های خود و انجام نظرسنجی از کاربران تلاش می‌کند تا خدمات نرم افزاری با کیفیت مطلوب را به کاربران ارائه دهد. همچنین شرکت تلاش خود را جهت فراهم نمودن امکان استفاده از خدمات نرم‌افزاری خود توسط دستگاه‌های کاربران محترم انجام می‌دهد اما تضمینی نسبت به اجرا شدن آن روی همه دستگاه‌ها یا همه شبکه‌های ارتباطی (اینترنت، شبکه تلفن‌ همراه و...) نداده و نخواهد داشت.
  • ۴-۵- سیاست نامه حریم خصوصی کاربران یاری یاب، که در این بخش قابل مشاهده است، رویکرد یاری یاب را در این باره به صورت شفاف توضیح می‌دهد. این سیاست نامه بخشی از شرایط استفاده از سرویس‌های یاری یاب را تشکیل می‌دهد. اطلاعات کاربران به شرح مندرج در ماده یک، نزد شرکت و شرکای تجاری آن نگهداری شده و دسترسی به آن توسط اشخاص ثالث (غیر از تصمیم مقام ذیصلاح قضایی) ممنوع می‌باشد. در صورت درخواست و صدور دستور مقتضی از سوی مراجع قضایی، شرکت مکلف به ارائه اطلاعات کاربران به مراجع مذکور می‌باشد.
  • ۴-۶- چنانچه هر یک از کاربران یاری یاب در زمان استفاده از خدمات آن با مشکلی مواجه شوند برابر شرایط فوق می‌توانند شکایت خود را از طریق سیستم پشتیبانی ۲۴ ساعته و واحد رسیدگی به شکایات یاری یاب واقع در حساب کاربری خود مطرح و شرکت پیگیری لازم و تلاش خود را جهت حل مشکل و یا اختلافات بعمل خواهد آورد.
  • ۴-۷- جهت اطلاع بیشتر کاربران با نحوه و شرایط ارائه خدمات یاری یاب و استفاده از نرم ‌افزار‌ها همه اطلاعات مورد نیاز کاربران توسط یاری یاب در نرم ‌افزار قرار داده شده است و اشخاص می‌توانند با مراجعه به قسمت مذکور و مطالعه آن ها کاملا با شرایط ذکر شده و خدمات یاری یاب آشنا شوند. همچنین همکاران ما در سیستم پشتیبانی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی هر گونه ابهام و سوال کاربران هستند. لازم به توضیح است که ارائه اطلاعات کاربری صرفاً از طریق وب سایت یا اپلیکیشن امکان پذیر است و به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران و اصل محرمانگی ارائه اطلاعات کاربری به خود کاربر و اشخاص ثالث به صورت تلفنی و حضوری مقدور نیست.
  • ۴-۸- کاربران می‌پذیرند که یاری یاب فقط پل ارتباطی و ارائه دهنده سیستمی جهت ایجاد درگاه ارتباطی میان کاربران بوده و هیچ گونه مسئولیتی در خصوص هر گونه خدمات ارائه یا دریافت شده توسط هر گروه از کاربران به سایر کاربران و یا بالعکس نداشته و نخواهد داشت.
  • ۴-۹- مسئولیت پشتیبانی یاری یاب طبق مفاد این شرایط، فقط در صورتی است که کاربر صرفاً از طریق وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب درخواست خدمات از حقوقدان را نموده و حقوقدان نیز این درخواست را از طریق وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب پذیرفته باشد. در صورتی که طرفین خارج از وب سایت یا اپلیکیشن یاری یاب با یکدیگر بر انجام خدمات حقوقی توافق نمایند هیچ گونه مسئولیتی متوجه شرکت نخواهد بود.
  • ۴-۱۰- عضویت و استفاده از امکانات یاری یاب در حالت عادی رایگان بوده و مشمول هزینه‌ای نخواهد بود. همچنین عضویت و استفاده از امکانات اولیه حساب کاربری برای حقوقدانان نیز برای مدت تعیین شده کاملا رایگان می‌باشد و صرفاً در صورتی که این دسته از کاربران بخواهند از امکان برقراری ارتباط با کاربران استفاده نمایند، می‌بایست فرآیند تکمیل اطلاعات هویتی و حرفه‌ای مشخص شده را طی نموده و سپس اشتراک دوره‌ای مورد نظر خود را مطابق تعرفه اعلام شده تهیه نمایند تا پس از ارسال مدارک و مستندات الزامی ابزار درگاه ارتباطی برای ایشان فعال شود. توجه نمایید که تهیه این اشتراک اجباری نبوده و فقط در صورت نیاز، کاربر می‌تواند به تشخیص خود اقدام به تهیه این مورد نماید.
    این هزینه اشتراک دوره‌ای جهت فعال سازی ابزار درگاه ارتباطی می‌باشد و شامل مورد دیگری نخواهد بود و یاری یاب مسئولیت دیگری در خصوص ارائه خدمات جانبی در ازای این حق اشتراک نخواهد داشت. جهت مشاهده تعرفه اشتراک دوره‌ای یاری یاب، کاربران در هر زمان می‌توانند به صفحه تعرفه ها در سایت مراجعه نمایند. تعرفه ها در سایت مراجعه نمایند.
  • ۴-۱۱- کلیه کاربران حقوقدان می‌پذیرند که امکان استرداد هزینه‌ اشتراک دوره‌ای که وی به شرکت می‌پردازد چه قبل از تایید اطلاعات و مدارک کاربران توسط ناظر و چه پس از آن در طول دوره اشتراک وجود ندارد. بدیهی است از آنجایی که تهیه این اشتراک اجباری نبوده و کاربر حقوقدان می‌تواند فقط در صورت نیاز به فعالسازی ابزار درگاه ارتباطی و به تشخیص خود اقدام به تهیه این مورد نماید. کاربر حقوقدان موظف است طبق دستورالعمل اعلامی ابتدا هزینه مربوطه فوق را طبق تعرفه پرداخت نموده و سپس در حساب کاربری فرآیند تکمیل اطلاعات کاربری خود را طی نماید. پس از آن اطلاعات و مدارک ارسالی توسط ناظر سیستم بررسی شده و در صورت تایید، ابزار درگاه ارتباطی جهت مشاهده پیام‌های کاربران عادی فعال خواهد گردید. در صورتی که مدارک دارای نقص بوده و کاربر از رفع نقص اطلاعات ارسالی خود امتنا نماید، امکان استرداد وجه و فعالسازی درگاه ارتباطی وجود نخواهد داشت.

ماده ۵- مسئولیت کاربران

  • ۵-۱- مسئولیت همه اقدامات و افعال کاربران که ناشی از عدم رعایت قوانین موضوعه و مقررات جمهوری اسلامی ایران (از جمله قانون مجازات اسلامی و قانون مدنی) باشد، برعهده شخص متخلف بوده و شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال اعمال شخص متخلف نداشته و نخواهد داشت و شرکت می‌تواند ضمن غیر فعال کردن حساب کاربری شخص متخلف، از طریق مراجع ذیصلاح، اقدامات قانونی لازم را به منظور احقاق حقوق قانونی شرکت علیه نامبرده به عمل آورد.
  • ۵-۲- هر گونه اقدامی از سوی کاربر حقوقدان که منجر به ورود خسارت به شهرت، اعتبار و دارایی‌های شرکت شود، تخلف از شرایط قراردادی و قانونی تلقی خواهد شد. شرکت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که حساب کاربر متخلف را مسدود کند و در صورت نیاز، علیه شخص یاد شده اقدام قانونی انجام دهد و کلیه خسارت و حقوق قانونی خود را مطالبه کند.
  • ۵-۳- مسئولیت رعایت همه قوانین و مقررات حقوقی بر عهده کاربران حقوقدان می‌باشد. این کاربران متعهد می‌شوند وفق مقررات و رعایت قوانین جاری کشور و ضوابط مراجع ذیصلاح با کاربران عادی در یاری یاب مذاکره و رفتار نمایند. هر گونه سوء استفاده از یاری یاب و تحمیل خسارت به آن و شرکت (اعم از خسارت مادی و معنوی) مستقیماً بر عهده کاربر متخلف بوده و در صورت لزوم شرکت به قطع خدمات نامبرده و پیگیری قانونی اقدام خواهد نمود و شخص متخلف مکلف به جبران خسارات وارده به شرکت نیز خواهد بود.
  • ۵-۴- کاربران می‌پذیرند که یاری یاب فقط ارائه دهنده خدمات نرم افزاری و یک ابزار ارتباطی بوده که جهت ارتباط از طریق فضای مجازی میان حقوقدانان با کاربران عادی می‌باشد و یاری یاب و شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال نوع خدمات و نحوه ارائه خدمات در سامانه به کاربران توسط اشخاص حقیقی و حقوقی فوق‌الذکر نخواهد داشت. یاری یاب حساب کاربری یا همان دفتر کار (دفتر کار آنلاین) را در اختیار شما (کاربران) می‌گذارد و مسئولیتی در قبال مذاکرات و خدمات حقوقی، به کاربران نداشته و نخواهد داشت و تمامی مسئولیت و عواقب بعدی به عهده دارنده حساب کاربری می‌باشد.
  • ۵-۵- قابل ذکر است که یاری یاب صرفا بر مبنای مدارک آپلود شده توسط خود کاربران در سامانه، حساب کاربری در اختیار آن ها قرار داده است. لیکن مسئولیت خدمات و فعالیت های انجام شده در حساب کاربری صرفاً به عهده شخص ثبت نام کننده و مالک آن حساب کاربری می‌باشد و این امر همواره برای یاری یاب برقرار است که در صورت آپلود مدارک جعلی یا منقضی شده توسط کاربران، حساب کاربری وی را مسدود یا غیر فعال نموده و اطلاعات شخص ثبت نام کننده را در اختیار مراجع ذیصلاح قرار داده و النهایه بنا به تشخیص خود از طریق مراجع قانونی اقدام مقتضی صورت نماید.

ماده ۶- موارد فنی

  • ۶-۱- کاربران حق ندارند هیچگونه تلاشی در جهت استخراج سورس کد (Source Code) نرم‌افزار های یاری یاب شامل دیکامپایل(Decompile) ، مهندسی معکوس(Reverse Engineering) یا فعالیت های مشابه انجام دهند.
  • ۶-۲- کاربران مجاز نیستند با استفاده از روش‌های Framing یا Mirroring یا روش‌های دیگر نسخۀ دیگری از خدمات یاری یاب را روی سرورهای دیگر ارائه کنند. همچنین کاربران مجاز نیستند در نرم‌ افزار یاری یاب یا در روش ارائۀ خدمات تغییر یا اخلالی ایجاد کنند.
  • ۶-۳- کاربران حق ندارند نرم‌افزار یا اسکریپتی با هدف ایندکس گذاری (Indexing)، مطالعه یا هر گونه فعالیت داده‌کاوی روی خدمات اجرا کنند.
  • ۶-۴- کاربران حق ندارند هیچ فعالیتی در راستای حصول دسترسی غیرقانونی و غیر متداول به هیچ بخش از سامانۀ یاری یاب یا سامانه های مرتبط با یاری یاب انجام دهند. در صورتی که کاربران از موارد یاد شده در بندهای این قسمت تخطی نمایند، کلیه مسئولیت های متصوره (اعم از جزائی و حقوقی) متوجه آنان خواهد شد.

ماده ۷- محتوای تولید شده توسط کاربران

  • ۷-۱- شرکت ممکن است در شرایطی به کاربران اجازه دهد که در وب سایت، نرم‌افزار موبایل و یا سایر بخش‌های این سامانه مبادرت به انتشار عکس، متن، فایل صوتی، فایل تصویری یا فایل‌های مشابه نمایند. مالکیت هر مطلب که به این شکل در خدمات ثبت شود (اعم از متن، عکس، فایل صوتی، فایل تصویری و ...) همچنان متعلق به کاربران خواهد بود؛ اما با ثبت آن ها در خدمات‌ مرتبط به یاری یاب، کاربران این حق را بدون بازگشت و بدون مطالبه هر وجهی، به یاری یاب و شرکت می‌دهند که آن ها را در هر مکان و هر زمانی به صورت دیجیتال یا چاپی برای هر نوع کاربردی منتشر کند. همچنین یاری یاب مجاز است حق انتشار این مطالب را به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر (رایگان یا در قبال وجه) منتقل کند. در صورت انتقال معوض، یاری یاب هیچگونه وجه یا سهمی به کاربران نخواهد داد.
  • ۷-۲- محتوای به اشتراک گذاشته شده در درگاه های ارتباطی و بخش ارسال و دریافت پیام میان کاربران، توسط کاربران عضو یاری یاب ارائه و مبادله می‌شوند و مسئولیت‌های ناشی از آن صرفاً بر عهده خود کاربران است. بدیهی است یاری یاب مسئولیتی در این زمینه بر عهده نمی‌گیرد.

ماده ۸- قطع خدمات

در هر شرایطی و به هر دلیلی هرگاه شرکت (بنا به تشخیص خود) به این نتیجه برسد حضور یک کاربر بالقوه یا بالفعل، برای شرکت یا سایر کاربران تولید مشکل یا اختلال به هر شکلی می‌نماید، با صلاحدید و تشخیص خود حق حذف دسترسی کاربر مذکور به خدمات یاری یاب را دارد. در این صورت، کاربر حق طرح هیچگونه ادعا و یا اعتراضی را در این خصوص نخواهد داشت.

ماده ۹- توافق از راه دور

  • ۹-۱- کاربران توافق می‌کنند جهت مبادله آسان اطلاعات، همه تغییرات و الحاقیه های قوانین و مقررات حاضر اعم از تغییر و اضافه کردن شروط آن، ارسال اخطاریه و ابلاغیه های مربوط به شرکت، از طریق سامانه یاری یاب بعمل آید و کاربران ضمن پذیرش اطلاع از شرط و روند اجرایی آن موافقت خود را نسبت به اعمال شرط مذکور اعلام می‌نمایند.
  • ۹-۲- در همه شرایط، متن منتشر شده در این صفحه از وب سایت، به عنوان آخرین به روزرسانی قوانین محسوب شده و قابل استناد خواهد بود.
  • ۹-۳- مسئولیت حفظ و حراست از حساب کاربران بر عهده کاربر مذکور بوده و وی ضمن پذیرش این مسئولیت، همه داده پیام های صادره از طریق حساب کاربری مذکور را منتسب به خود دانسته و هرگونه ادعایی نسبت به انکار، تردید و جعل داده پیام های ارسال شده از ناحیه نامبرده غیر قابل استماع و مردود است.
  • ۹-۴- کاربران می‌پذیرند هر گونه رویه، اشکال، عبارات مبین تائید و اعلام قبولی و تصدیق داده پیام‌های صادره از طرف یاری یاب به منزله امضا الکترونیکی و قبولی محسوب می‌شود و هر گونه ادعائی نسبت به امضا و قبولی مذکور غیر قابل استماع و مردود است.
  • ۹-۵- کاربران با عضویت در یاری یاب قصد و اراده خود را نسبت به پذیرش انعقاد هرگونه اقدام و عمل حقوقی از جمله عقود و معاملات از راه دور و از طریق سامانه رایانه‌ای و الکترونیکی اعلام می‌کنند.

ماده ۱۰- تصدیقات قراردادی

کاربران کارشناسان حقوقی در کمال صحت عقل و اراده اقرار می‌نمایند واجد تمامی شرایط قانونی و قراردادی نسبت به استفاده از خدمات شرکت به منظور انجام موضوع قرارداد از جمله اعتبار پروانه فعالیت حقوقی بوده و همچنین کاربران اقرار می‌نمایند کلیه اظهارات، اعلامات، تائیدیه‌ها و محتویات و مندرجات اسناد و مدارک ارائه شده و اطلاعات اعلامی به شرکت و هر آنچه که در آینده اعلام و ارائه می‌گردد منطبق با واقع و حقیقت می‌باشد. در صورتی که به هر دلیل اعم از اعلام مراجع و اشخاص خلاف اظهارات کاربران اعلام یا احراز گردد، شرکت محق می‌باشد ضمن غیر فعال نمودن دائمی کاربر خاطی و به جهت تخلف نامبرده از موارد فوق نسبت به پیگیری موضوع از مراجع ذیصلاح قضایی و کیفری اقدام نماید.

ماده ۱۱- سلب مسئولیت

ما در تلاش دائمی برای ارائه سرویسی دقیق و ایمن هستیم و امیدواریم بتوانیم با برطرف کردن نواقص، رضایت تمام کاربران را جلب کنیم اما جز مواردی که صراحتاً در این سند و اسناد مربوط به شرایط استفاده از یاری یاب ذکر شده، هیچگونه تعهدی نسبت به سرویس‌های ارائه شده نداریم.

تاریخ آخرین به روزرسانی : ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۸